Lillian Fink Gustafsson den 12-10-2014
    Kære forældre på Græse Bakkebyskolen

Se venligst vedhæftede brev fra skolebestyrelsesformanden John Viborg-Larsen om den eventuelle nye skolestruktur.

Med venlig hilsen Lillian Gustafsson, skoleleder
    Annette Andresen den 07-10-2014
    Indskrivning til kommende Mini-SFO og 0. klasse

Introaften:

Mandag den 3. november 2014 kl. 18.30-20.30 afholder vi introaften for forældre til kommende Mini-SFO og 0. klasse. - Indbydelse er udsendt.
    Mødet afholdes i Læringscentret - se skiltningen ved indgang til Blok II (den midterste bygning).

Digital indskrivning:
    Uge 44 - 48.
    Der er udsendt brev med vejledning om indskrivning via kommunens hjemmeside.

Indskrivningsaften:
    Torsdag den 15. januar 2015 kl. 17-18.30 i Indskolingsbygningen. Indbydelse vil blive udsendt. Selvom I har indskrevet jeres barn digitalt, vil vi meget gerne hilse på Jer og Jeres barn ved denne lejlighed.

Informationsmøde vedr. Mini-SFO:
    Onsdag den 22. april 2015 kl. 18.30 - 20.00 - Indbydelse vil blive udsendt.
    Lillian Fink Gustafsson den 02-10-2014
    NY SKOLEBESTYRELSE

Skolebestyrelsen er på mødet i sidste uge blevet konstitueret.
    Vi har med den nye bestyrelsessammensætning fået sammensat et rigtig godt hold, som sammen står stærkt rustet til at løse fremtidens udfordringer. Stærke kræfter fra skole, forældregruppen, elever, SFO og klub sidder nu omkring samme bord. Vi er en rigtig god blanding af nye kræfter og erfarne medlemmer. Pænt fordelt på begge køn og blandt forældrerepræsentanterne er der fin repræsentation af alle årgange på skolen.
    Kort sagt: Der er stor mangfoldighed i vores nye skolebestyrelse - og det giver det stærkeste hold!
    Den nye skolebestyrelsen består af:

•          John Viborg-Larsen (Formand)
    •          Rikke Sara Janum Skovby (Næstformand)
    •          Jesper Dalum Ramskov (Forældrerepræsentant)
    •          June Jeanette Schelde-Mollerup (Forældrerepræsentant)
    •          Mette Houmark Persson (Forældrerepræsentant)
    •          Michael Christensen (Forældrerepræsentant)
    •          Solveig Gudman Abrahamsen (Forældrerepræsentant)
    •          Lillian Gustafsson (Skoleleder)
    •          Ann Holm Lauridsen (Viceskoleleder)
    •          Christina Gude (Medarbejderrepresentant)
    •          Rikke Margrethe Jepsen-Sølvhøj (Medarbejderrepræsentant)
    •          Hanne Iben Thunø Sørensen (SFO-leder)
    •          Pauline Houmark Persson 06E (Elevrepræsentant)
    •          Frederik Husmer Lundstrøm 06D (Elevrepræsentant)
    •          Jan Henrik Nielsen (Suppleant)
    •          Pernille Helleskov (Suppleant)
    OPFORDRING TIL DIALOG
    Vores skole er inde i en periode med mange forandringer og nye tiltag. Det er derfor mere end nogensinde vigtigt, at vi alle sammen holder en tæt dialog, så vi fortsat sikrer elevernes læring og trivsel.
    Skolebestyrelsen opfordrer til en øget dialog mellem skolebestyrelsen og alle som på den ene eller anden måde er involveret omkring vores dejlige skole.
    Har du emner, som har relevans for skolebestyrelsen eller er der områder, som du på den ene eller anden måde gerne vil i dialog omkring, så kontakt gerne skolebestyrelsens medlemmer.
    Jeg vil som Formand gerne gå forrest i denne dialog. Så send gerne en mail til mig (John Viborg-Larsen – Far til Magnus i OE) så vil jeg sørge for at din henvendelse bliver behandlet. Næste skolebestyrelsesmøde er den 22/10 2014.
    Med ønsket om et fortsat godt samarbejde.

På vegne af skolebestyrelsen
    John Viborg-Larsen