Annette Andresen den 28-03-2015
    INFORMATIONSMØDE VEDR. MINI-SFO
    Der afholdes informationsmøde vedr. Mini-SFO start onsdag den 22. april 2015 kl. 18.30-20.00 i 1E's klasselokale.
    Invitation er udsendt til forældre til elever i kommende 0. klasse.
    Morten Kristiansen den 27-03-2015
    Information vedrørende valg til skolebestyrelsen 2015
    Vedhæftede skrivelse er fra skoleafdelingen og informerer om kommende skolebestyrelsesvalg.

Vi håber på, at mange engagerede mennesker vil være med til at gøre et stykke arbejde i skolebestyrelsen for at forme vores nye fælles skole.
    Annette Andresen den 25-03-2015
    Kære skoleelev

Alka Superliga-sæsonen er i fuld gang, og til FC Nordsjællands næste hjemmekamp mod OB den 12. april kl. 14.00 vil vi gerne invitere dig og din familie til at se kampen i Farum Park.

Vind fede præmier i FCN Fun Zone
    Til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i dette forår er der også åbent i ”FCN Fun Zone” ude foran Farum Park. Her kan man blandt andet deltage i en sparkekonkurrence, hvor hovedpræmien er en fodboldrejse for 2 til en hjemmekamp på Old Trafford med Manchester United sammen med DHL. Derudover kan man også komme og spille fodbold mod tricksdrengene fra Fodboldtricks.dk i vores panna-bane.

Fede gaver til de 1.500 første
    FC Nordsjælland uddeler også 1500 huer til de 1500 første der kommer på D-tribunen til kampen mod OB. Derudover opfordrer vi alle til at medbringe halstørklæder eller flag i FCN-farver! Så kom i god tid, og vær en del af stemningen på FC Nordsjællands stemningstribune.

Print selv-billetter
    For at hente dine billetter til D-tribunen skal du blot følge nedenstående link og kode. Du kan hente op til 4 billetter til kampen.
    Link: http://billetter.fcn.dk/forward/invitation
    Kode: we8xqac3s

Vær opmærksom på at billetterne skal være hentet senest fredag den 10. april. Har du spørgsmål omkring billetter bedes du kontakte billetter@fcn.dk
    Vi glæder os til at se jer.

#VIERFCNORDSJÆLLAND

Fortsat god dag.