Annette Andresen den 15-06-2015
    BESTIL SKOLEMÆLK FRA SKOLESTARTEN NU

Har du ikke fået bestilt skolemælk, kan du gøre det nu og deltage i en konkurrence for alle skolebørn.
    Bestiller du senest torsdag den 30. juli, leverer vi mælk fra første skoledag.

Husk, at skolemælken nu kun betales som abonnement og det er som altid nemt at ændre klasse, mælketype eller skole.
    Abonnementet fortsætter automatisk, indtil du ønsker at afmelde.
    Har du allerede et abonnement, er du automatisk med i konkurrencen.

Mejeriernes Skolemælksordning

Er der forældre, som har problemer med at betale i netbutikken, så henvis dem gerne til os.

Har I brug for vores papirfolder til enkelte klasser eller har I spørgsmål i forbindelse med betaling eller ordningen generelt, er I altid velkomne til at kontakte os.

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING
    Tlf.  8731 2140
    Fax 8731 2001
    skolemaelk@mejeri.dk
    www.skolemaelk.dk

Mejeriforeningen
    Danish Dairy Board
    Sønderhøj 1, 8260 Viby J
    www.mejeri.dk

Annette Andresen den 12-06-2015
    Kære forældre
    Nu nærmer skolesommerferien sig med hastige skridt, så her er lidt information om sidste skoledag inden ferien og første skoledag efter ferien.

Fredag den 26. juni 2015
    Eleverne møder fra kl. 8.10 til 12.20. Der er som sædvanligt fælles afslutning i hallen og efterfølgende afslutning i egne klasser.
    SFO og Klub har åben fra kl. 12.20.

Mandag den 10. august 2015 – 1.-6. klasse
    1.-6. klasse møder fra kl. 8.10-12.20.
    SFO og klub har åben fra kl. 12.20.

Tirsdag den 11. august 2015 – O. klasse
    0. klasserne møder, sammen med deres forældre, ind i hallen kl. 9.00, hvor alle bydes velkommen af skolens ledelse.
    Skoledagen slutter kl. 10.30, hvorefter eleverne har mulighed for at gå i SFO.

Annette Andresen den 08-05-2015
    Skolebestyrelsesvalg 2015
    I går torsdag den 7. maj 2015 blev der afholdt opstillingsmøde/valgmøde til den kommende skolebestyrelse for Distrikt Frederikssund Nord.
    Der mødte 7 forældre op til opstillingsmødet, hvoraf de 6 ønskede at opstille til Skolebestyrelsen.
    Herudover forelå der tre anmodninger, een skriftlig og to mundtlige fra 3 forældre, som ønskede valg til skolebestyrelsen, men som ikke havde mulighed for at deltage på opstillingsmødet.

Der blev indgået aftale om fredsvalg.

Følgende personer indtræder i skolebestyrelsen i nævnte rækkefølge (alfabetisk efter fornavn):

• Brian Sejr Weinreich Jakobsen
    • Camilla Cordius
    • Charlotte Drue
    • Claus-Uno Hauritz
    • Jens Jørgen Mølvig
    • Kasper Bidstrup Thorsen
    • Tanja Blink Jakobsen

Følgende personer blev valgt som suppleanter:

• Thomas Bollerup
    • Gitte Thing Rahbek Pedersen

Valgperioden er 3 år.

Bestyrelsen vil konstituere sig på et møde i starten af det nye skoleår.

Ved evt. klage over valgprocedure eller resultat rettes skriftligt henvendelse til skoleleder inden 5 hverdage efter valgets offentliggørelse.
    Derefter følger klagen de almindelige regler for klagehåndtering.

Ingen aktuelle nyheder