Heidi Ostenfeld den 24-06-2015
    Ti-kamp i uge 27

Traditionen tro, afholder SFO Ti-kamp stævne den første uge i sommerferien.

Tirsdag d. 30/6 og onsdag d. 1/7 skal alle børn der er tilmeldt SFO disse dage, møde senest klokken 9.00 !!! Det er vigtigt, da vi deler alle børn ind i hold som de skal være sammen med på posterne begge dage.
    Vi får besøg af Byvangsskolens SFO, Lindegårdsskolens SFO, Falkenborgskolens SFO, Ådalen NORD og SYD og Jægerspris SFO. De stiller hver med 20 børn.
    Mød op og kæmp om vandrepokalen, i to sjove dage, med masser af forskellige aktiviteter, - bål,  bevægelse, leg og musik.
    Vel mødt.

Annette Andresen den 15-06-2015
    BESTIL SKOLEMÆLK FRA SKOLESTARTEN NU

Har du ikke fået bestilt skolemælk, kan du gøre det nu og deltage i en konkurrence for alle skolebørn.
    Bestiller du senest torsdag den 30. juli, leverer vi mælk fra første skoledag.

Husk, at skolemælken nu kun betales som abonnement og det er som altid nemt at ændre klasse, mælketype eller skole.
    Abonnementet fortsætter automatisk, indtil du ønsker at afmelde.
    Har du allerede et abonnement, er du automatisk med i konkurrencen.

Mejeriernes Skolemælksordning

Er der forældre, som har problemer med at betale i netbutikken, så henvis dem gerne til os.

Har I brug for vores papirfolder til enkelte klasser eller har I spørgsmål i forbindelse med betaling eller ordningen generelt, er I altid velkomne til at kontakte os.

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING
    Tlf.  8731 2140
    Fax 8731 2001
    skolemaelk@mejeri.dk
    www.skolemaelk.dk

Mejeriforeningen
    Danish Dairy Board
    Sønderhøj 1, 8260 Viby J
    www.mejeri.dk

Annette Andresen den 12-06-2015
    Kære forældre
    Nu nærmer skolesommerferien sig med hastige skridt, så her er lidt information om sidste skoledag inden ferien og første skoledag efter ferien.

Fredag den 26. juni 2015
    Eleverne møder fra kl. 8.10 til 12.20. Der er som sædvanligt fælles afslutning i hallen og efterfølgende afslutning i egne klasser.
    SFO og Klub har åben fra kl. 12.20.

Mandag den 10. august 2015 – 1.-6. klasse
    1.-6. klasse møder fra kl. 8.10-12.20.
    SFO og klub har åben fra kl. 12.20.

Tirsdag den 11. august 2015 – O. klasse
    0. klasserne møder, sammen med deres forældre, ind i hallen kl. 9.00, hvor alle bydes velkommen af skolens ledelse.
    Skoledagen slutter kl. 10.30, hvorefter eleverne har mulighed for at gå i SFO.

Ingen aktuelle nyheder